Forsendelse, fragtpriser og levering, Danmark
Alle forsendelser leveres til dør af PostNord.

PostNord brev 5-7 hverdage. Porto efter vægt. Mindste porto 30.00 DKK.

Forsendelse, fragtpriser og levering, Udland
Alle forsendelser leveres til dør af PostNord.

Norge: 5-7 hverdage. Fast porto 60.00 DKK.

Sverige: 5-7 hverdage. Fast porto 60.00 DKK.

Betaling
Du kan betale med:
– Bankoverførelse: Du modtager bankoplysninger på mail. Ordren slettes efter 7 dage ved manglende betaling.
– PayPal: (Mastercard, Visa), husk du kan betale med betalingskort uden at skulle oprette en PayPal konto.

Alle priser er inkl. moms. Der er ingen gebyr!

Reklamationsret
Alt, hvad du køber, er omfattet af gældende dansk købelov.

Efter købelovens regler ydes der 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dog er reklamationsretten begrænset af varens naturlige holdbarhed, som fx frø der har en begrænset holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt og husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger ret til at fortryde dit køb. Du har 14 dage til at meddele at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Du kan fortryde dit køb, selvom varen er blevet brugt. Det gælder for alle varegrupper undtagen varer, der er specielt fremstillet til dig, som fx frøblandinger eller planter der er plantet. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal du som forbruger ikke have retur. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Hvis du fortryder dit køb, kan du kontakte os pr. e-mail, hvor vi så vil aftale, hvordan varen returneres. Dine penge vil blive refunderet senest 2 hverdage efter, vi har fået varen retur.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i www.tobaksdyrkning.dk overgår til dig som forbruger på leverings tidspunktet.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra www.tobaksdyrkning.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra www.tobaksdyrkning.dk side, er denne af vejledende art.

Virksomhedsoplysninger
www.tobaksdyrkning.dk
E-mail: info@tobaksdyrkning.dk